logo Olde Veste
Zeer belangrijk duel vv d’Olde Veste ’54

Zeer belangrijk duel vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

VOORBESCHOUWING 27 APRIL

Zaterdagmiddag speelt het eerste elftal van d’Olde Veste ’54 de zeer belangrijke wedstrijd tegen Oranje Nassau uit Groningen. De ploeg uit de meest noordelijke provincie van ons land bezet op dit moment de vijfde plaats, PKC ’83 is vlak boven hun stadgenoot vierde. De Steenwijkers zelf zijn op dit moment de trotse bezitter van de derde positie, een plaats die aan het eind van het seizoen de nacompetitie oplevert. Ook de vierde plaats op de ranglijst zal een plek in de verlenging van de competitie opleveren, de vijfde plaats echter betekent dat er niets gehaald is.

Het is dan ook voor beide ploegen zaak om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. PKC ’83 verkeert de laatste weken in bloedvorm (ruime zeges op Viboa en Oranje Nassau), waardoor de druk op d’Olde Veste ’54 en Oranje Nassau groot is.

Het verschil tussen de beide teams die zaterdag de degens met elkaar kruisen is drie punten in het voordeel van de thuisclub. Een zege voor de Steenwijkers zou dan ook de genadeklap betekenen voor de gasten. De genadeklap in ieder geval voor het bereiken van de derde plaats. Dan is de Groninger club nog afhankelijk van de prestaties van PKC ’83 of de vierde plaats nog bereikbaar is.

De heenwedstrijd in Groningen, op de eerste speelronde, eindigde in een 1-3 zege voor d’Olde Veste ’54. De return belooft een hele spannende wedstrijd te worden op het Steenwijker kunstgras.

In totaal zijn er zaterdag 28 thuiswedstrijden te bezichtigen op sportpark ‘de Parallelweg’. Zo speelt kampioenskandidaat Vrouwen 1 de thuiswedstrijd tegen DWP, A1 ontvangt Tubantia en A2 speelt tegen Urk A2. Maar er is ook een heuse stadsderby te bewonderen. De F4 speelt thuis tegen vv Steenwijk F1.

Genoeg reden om ons mooie sportpark te komen bezoeken. Tot dan!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top