logo Olde Veste
d‘Olde Veste ’54 een van de koplopers op maatschappelijk gebied

d‘Olde Veste ’54 een van de koplopers op maatschappelijk gebied

Nieuwsbericht

Voetbalvereniging d’Olde Veste ’54 onderscheidt zich niet alleen sportief van vele andere clubs, ook op maatschappelijk gebied is de club vooruitstrevend. De Steenwijker club is door de KNVB genomineerd voor ‘Meer Dan Voetbal’, waarmee wordt aangegeven dat d’Olde Veste ’54 een van de koplopers is op het gebied van Maatschappelijk Verantwoorde Activiteiten (MVA).

Door deze nominatie krijgt d’Olde Veste ’54 de gelegenheid maatschappelijke projecten te etaleren op de site van Meer Dan Voetbal, www.meerdanvoetbal.nl/clubs . Hierop is te zien dat d’Olde Veste ’54 een van de tien (!) amateurclubs uit heel Nederland is die zich profileert. Ook onze buren van FC Oldemarkt zijn hier op te vinden.

In het najaar dingt d’Olde Veste ’54 mee voor de prijs ‘Meer Dan Voetbal-award’, waarbij de club met de beste maatschappelijke activiteiten de prijs wint. Ook is er een prijs te verdienen voor het beste maatschappelijke project. Hiervoor moet elke club voor 1 juni een van hun projecten nomineren.

Dat d’Olde Veste ’54 deelneemt aan dit project is natuurlijk al heel bijzonder. Wij denken als club verder dan de achterlijn.

Wilt u reageren of heeft u suggesties over dit geheel, kunt u per mail contact opnemen met voorzitter Jan Broer (jbroer@oldeveste.com).

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top