logo Olde Veste
Laatste competitiewedstrijd vv d’Olde Veste ’54

Laatste competitiewedstrijd vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Het eerste elftal van d’Olde Veste ’54 sluit komende zaterdag het seizoen af met de uitwedstrijd tegen VEV ’67 uit Leek. Voor de Steenwijkers, die al zeker zijn van een plaats in de nacompetitie, gaat deze wedstrijd bepalen welke tegenstanders zij in dit toetje zullen tegenkomen. Bij winst pakt d’Olde Veste ’54 de derde plaats en daarmee ook de derde periode. Bij elk ander resultaat wordt de ploeg van Arno Hoekstra vierde en nemen ze de tweede periode over van kampioen Drachtster Boys.

VEV ’67 speelt nog voor de zesde positie op de ranglijst, die bij winst definitief door de Leeksters wordt bezet. Promotie en degradatie zijn echter niet meer mogelijk voor de ploeg, waardoor zij deze wedstrijd volledig vrijuit kunnen spelen.

Er zijn dit weekend geen thuiswedstrijden op het sportpark van d’Olde Veste ’54. Op de ‘Parallelweg’ wordt vrijdag en zaterdag het internationale Euro Sportring toernooi georganiseerd. Alle velden worden bezet door Deense, Belgische, Duitse en vele Nederlandse teams. Uiteraard bent u als toeschouwers van harte welkom om dit geweldige evenement te bekijken.

Zaterdag staat er wel een belangrijke uitwedstrijd van d’Olde Veste ’54 B1 op het programma. Zij gaan op bezoek bij DEM Beverwijk B1. Dit duel staat in het teken van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie. De eerste wedstrijd werd in Steenwijk met 1-2 verloren door de blauw-gelen. Er is echter goed gevoetbald en d’Olde Veste ’54 is absoluut niet kansloos in het westen van het land.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top