logo Olde Veste
Laatste thuiswedstrijd d’Olde Veste ’54

Laatste thuiswedstrijd d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

In Steenwijk wordt komende zaterdag de laatste thuiswedstrijd van vv d’Olde Veste ’54 in de competitie gespeeld. Gast van de dag is het eerste elftal van het Friese Trynwâlden VC, afkomstig uit Oentsjerk.

Voor de gasten zijn de punten broodnodig in de strijd tegen degradatie. De ploeg is op dit moment hekkensluiter en staat daarmee op een positie die uiteindelijk rechtstreekse degradatie oplevert. Oeverzwaluwen en Noordscheschut zijn op dit moment de belangrijkste concurrenten van Trynwâlden VC. In het slechtste geval kan het voor de Friezen komende zaterdag al gebeurd zijn. Dan zou Noordscheschut een punt moeten pakken, Oeverzwaluwen moeten winnen en Trynwâlden VC zelf moeten verliezen.

Voor vv d’Olde Veste ’54 is er een andere strijd waarvoor de punten nodig zijn. Drie punten zouden de Steenwijkers een vrijwel zekere nacompetitie opleveren. Dan kan Oranje Nassau slechts nog gelijk komen met d’Olde Veste ’54, terwijl de Steenwijkers een veel beter doelsaldo hebben.

Dit weekend zijn er slechts veertien thuiswedstrijden te bezichtigen op sportpark ‘de Parallelweg’. Zo speelt de C1 thuis tegen HZVV C1, ontvangt het tweede CVVB 2 en speelt de B1 de thuiswedstrijd tegen SC Enschede B1.

Tot zaterdag!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top