logo Olde Veste
Overzicht Resultaten

Overzicht Resultaten

Nieuwsbericht

In een seizoen waarin vele teams namens d’Olde Veste ’54 de velden betreden is het soms moeilijk goed overzicht te houden op de prestaties van de verschillende teams.
Daarom hebben we voor u op een rijtje gezet welke teams nog kampioen kunnen worden en welke teams in de beker nog een rol van betekenis spelen.

Maarliefst vijftien teams hebben nog kans om kampioen te worden. Vrouwen 1 heeft ondanks de nederlaag van afgelopen zaterdag nog volop kans het kampioenschap binnen te slepen.
De vrouwenafdeling kan sowieso het seizoen succesvol afronden, want ook de teams MB2, MD1, MD2 en ME1 hebben nog kans op het kampioenschap.

Bij de jongens zijn nog tien teams op jacht naar de titel. D5 en D7 zijn op groot veld nog kanshebber voor de eerste plaats. Ook E3, E5, F2, F3, F4, F8, F9 en F10 zijn nog in de race voor het kampioensschap.

Twee teams kunnen nog de beker winnen. MC1 en Vrouwen 1 komen daarvoor in aanmerking. Voor de vrouwenafdeling van d’Olde Veste ’54 kan het dus een memorabel seizoen worden.

De A1 van d’Olde Veste ’54 heeft zich gehandhaafd in de 3e Divisie, terwijl de B1 de nacompetitie heeft bereikt voor promotie naar de 2e Divisie.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top