logo Olde Veste
Sponsorloop

Sponsorloop

Nieuwsbericht

Zoals jullie waarschijnlijk al eerder hebben gelezen, organiseert de eerste selectie woensdag 22 mei een sponsorloop voor de vereniging. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen, om de opgeknapte keuken te bekostigen. Vanaf 17:00 uur zullen de eerste loper(tje)s van start gaan! De Magic Mini’s bijten het spits af! Naast de sponsorloop zal er op het veld een Blauw-Geel springkussen staan en ‘vakschiet’ kussen! Aan elke deelnemer wordt gedacht, zo heeft iedereen recht op een gratis consumptie. Voor de jongste jeugd een zakje chips en een lekker ijsje, voor de ouderen een lekker broodje hamburger of een drankje!

Ook zijn er ontzettend leuke prijzen te winnen! In elke categorie worden prijzen uitgedeeld voor de deelnemer met de meest gelopen rondjes en het meest verdiende geld! Last but not least is er een hoofdprijs voor degene die van de hele vereniging het meeste geld binnen weet te halen! Dus heb je nog geen sponsors?! Ga snel op zoek en laat zien dat ook jij Olde Veste een warm hart toedraagt!

Sponsorloop 2013

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top