logo Olde Veste
Sponsorloop voor nieuwe keuken

Sponsorloop voor nieuwe keuken

Nieuwsbericht

Beste leden en andere belangstellenden,

Gisteren is er een sponsorloop gehouden bij onze vereniging.
Met ruim 700 leden hoopten wij als eerste selectie een goed bedrag voor onze club binnen te halen voor de nieuwe inrichting van de keuken. Ondanks de tegenvallende opkomst (70 leden), is er toch een mooi bedrag binnengehaald.

Graag roepen wij als eerste selectie team alle leden op om fanatiek mee te doen aan activiteiten als sponsorloop, snertactie, grote clubactie en andere activiteiten.

Graag willen wij een ieder er op attenderen dat er volgend seizoen weer een sponsorloop volgt. Deze zal organisatorisch strakker worden weggezet. Wij hopen hierdoor dat meer mensen gaan deelnemen aan de sponsorloop. Met de medewerking van álle trainers en leiders komen we een heel eind. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we volgend seizoen een bijzonder hoog bedrag kunnen binnenslepen voor onze club!

Wij als eerste selectie team willen alle lopende leden en vrijwilligers die ons hebben geholpen voor én tijdens de sponsorloop via deze weg bedanken.

1 juni staat de finale tegen Flevo Boys op het programma.
Nog nóóit eerder is vv d’Olde Veste’54 zo dicht bij de hoofdklasse geweest.

Wij als eerste selectie team stellen het op prijs wanneer u op ons positieve wijze komt steunen langs de lijn want promoveren doen we met zijn allen!

Gegroet,

Spelers en kaderleden van de eerste selectie.

Foto’s van deze activiteit zijn gemaakt door Jacob Westra

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top