logo Olde Veste
4 studenten helpen jeugdopleiding Olde Veste in Kaart te brengen.

4 studenten helpen jeugdopleiding Olde Veste in Kaart te brengen.

Nieuwsbericht

Op donderdag 6 juni jl. hebben 4 studenten van het Windesheim hun voorlopige eindrapportage overhandigd aan Olde Veste. Dit project, mogelijk gemaakt door het bestuur van Olde Veste en Windesheim had tot taak de jeugdopleiding van Olde Veste in kaart te brengen en te beschrijven.

De 4 studenten, Nickey ten Have, Tim van den Berg, Syberen Bosma en Rick Meijer, allen tweedejaars Calo studenten hadden een opdracht in het kader van verenigingsmanagement. Vanuit Olde Veste waren Dirk Gerrits, Ben Vos en Johan Dolstra de deelnemers en begeleiders van deze studenten.

Het project is uitgevoerd via gesprekken/ interviews met o.a. Theo Heegsma, Jan Smook, Karst Kuilder, Folkwin Holtrop, Dirk Gerrits en Johan Dolstra. Daarnaast hebben betrokken studenten informatie verkregen bij een aantal verenigingen die door de KNVB al een aantal jaren zijn gecertificeerd.

Ben Vos fungeerde in dit traject als de bewaker van het gehele project van op te leveren documenten, voorzag deze waar nodig van commentaar voordat de stukken definitief werden.

In de opdracht die van februari tot en met mei is uitgevoerd heeft rond de 300 uur werk gekost.

Als blijk van waardering voor hun werk hebben de studenten een attentie van het bestuur ontvangen. Op de foto de 4 studenten en Ben, Dirk en Johan.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top