logo Olde Veste
Een seizoen lang PEC Zwolle voor 99 euro!

Een seizoen lang PEC Zwolle voor 99 euro!

Nieuwsbericht

PEC Zwolle heeft een prachtige jaargang in de Eredivisie achter de rug. De club eindigde op een mooie elfde plaats, bereikte de halve finale van de KNVB Beker en wist onder andere te winnen van PSV en Feyenoord. PEC Zwolle speelt door deze prestaties ook komend seizoen op het hoogste voetbalniveau van Nederland.

PEC Zwolle wil het nieuwe Eredivisieseizoen samen met jeugdpartner Olde Veste beleven! De Eredivisionist is blij met de samenwerking met Olde Veste en wil de banden tussen de clubs verder aanhalen. De Zwolse club geeft daarom leden van Olde Veste de mogelijkheid om een seizoen kennis te maken met PEC Zwolle door een speciale Regiovak-actie. De leden van alle PEC Zwolle-jeugdpartners vullen hierbij samen een tribunevak in het IJsseldelta stadion.

Olde Veste leden kunnen voor € 99,- een seizoenkaart afnemen voor het seizoen 2013-2014. Normaal zijn de kosten voor deze seizoenkaart € 175,- voor volwassen en € 144,- voor jeugd tot en met 16 jaar. Dit betekent dus een flinke korting! Voor slechts € 5,82 per wedstrijd beleef je een heel seizoen Eredivisie in Zwolle.

Reageer!
Wil je deelnemen aan de actie en een seizoenkaart afnemen? Download hier het Regiovak-inschrijfformulier en retourneer het naar PEC Zwolle. Lever het formulier in bij de fanshop in het IJsseldelta stadion, mail het naar info@peczwolle.nl of stuur het per post op naar PEC Zwolle (Postbus 402, 8000 AK in Zwolle). Reageer snel, want er kunnen maximaal 247 leden van alle jeugdpartners deelnemen. Op = op!

Voorwaarden

  • Uitsluitend leden van de jeugdpartners kunnen deelnemen aan de actie.
  • Het is voor een lid mogelijk om één seizoen deel te nemen aan de actie. Na dit seizoen kan het deelnemende lid plaatsnemen elders in het stadion tegen het reguliere tarief.
  • Geïnteresseerde leden kunnen zich bij PEC Zwolle aanmelden voor een seizoenkaart via bijgevoegd inschrijfformulier.
  • PEC Zwolle doet bij de jeugdpartner navraag of de aanvrager van de seizoenkaart daadwerkelijk lid is van de vereniging.
  • Voor deze actie wordt een speciaal Regiovak gereserveerd in het IJsseldelta stadion. Het gaat om vak 25 op de Klaas Drost tribune van het stadion. Totaal kunnen 247 mensen deelnemen aan de actie. Let wel: Op=op!
  • De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top