logo Olde Veste
Nieuwe indelingen E teams plus de D1 en D2 selecties

Nieuwe indelingen E teams plus de D1 en D2 selecties

Nieuwsbericht

In deze nieuwe indelingen zijn de concept indelingen van de E teams en de voorlopige selecties van D1 en D2 opgenomen. Inmiddels is door de KNVB bekend gemaakt dat er volgend seizoen een gewone 7 tegen 7 competitie voor de E1 wordt gehouden. Het plan om te starten met een 9 tegen 9 competitie voor E1 is voorlopig een jaar uitgesteld.

Bekijk de overzichten

Mochten er vragen zijn over de indelingen, neem dan contact op met de leeftijdscoördinatoren (Ben Vos, Leo van Harten, Robert de Velde en Marc Buiteren) of de algemeen jeugdcoördinator (Johan Dolstra).

Bestuursgroep Technische Zaken
Bestuursgroep Jeugd

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top