logo Olde Veste
Nieuwe Indelingen Teams

Nieuwe Indelingen Teams

Nieuwsbericht

Beste jeugdleden, ouders, verzorgers,

Later dan gepland, hierbij het overzicht van de voorlopige indelingen van de teams voor het komend seizoen. Deze indelingen zijn nog niet volledig!

Bekijk de overzichten

Ten eerste ontbreekt de indeling van de E teams. Dit komt omdat er lange tijd vanuit de KNVB gecommuniceerd is dat er voor de E1 een 9 tegen 9 competitie zou komen. Onze aanvankelijke indelingen waren hierop gebaseerd.
Twee week geleden bereikte ons het bericht dat de 9 tegen 9 competitie ter discussie stond. Dit weekend is bekend geworden dat de 9 tegen 9 competitie definitief niet doorgaat en dat er een “traditionele” 7 tegen 7 competitie wordt gehouden voor de E1. Dit betekent dat wij de indelingen van de teams opnieuw moeten bezien. Dit doen we de komende dagen en we hopen de aangepaste indelingen van de E teams dit weekend klaar te hebben.

Ook nog niet compleet is de indeling van de D1- en de D2 selectie. Het selectieproces voor de D1 selectie is nog niet helemaal afgerond. Dat betekent dat we ook de D1 en D2 selectie dit weekend bekend gaan maken.
Onze excuses voor deze vertragingen.

Mochten er vragen zijn over de indelingen, neem dan contact op met de leeftijdscoördinatoren (Ben Vos, Leo van Harten, Robert de Velde en Marc Buiteren) of de algemeen jeugdcoördinator (Johan Dolstra).

Bestuursgroep Technische Zaken
Bestuursgroep Jeugd

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top