logo Olde Veste
Voetbalclinic PEC Zwolle voor Kids

Voetbalclinic PEC Zwolle voor Kids

Nieuwsbericht

Clinic PEC Zwolle bij Olde Veste

Op maandag 8 en dinsdag 9 juli verzorgden 3 trainers van PEC Zwolle een clinic voor de jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar op het kunstgrasveld bij Olde Veste.
Aan de clinic deden behalve jongens en meisjes van Olde Veste ook spelers mee van andere verenigingen bij ons uit de buurt. Ons sportpark was sinds tijden weer eens zonovergoten en dat zorgde voor 2 extra leuke dagen voor de 33 zeer enthousiaste kinderen.

Voetbal4Kids  066De deelnemers werden op leeftijdscategorie en op sterkte ingedeeld. Elke speler kreeg een mooi wit PEC Zwolle t-shirt die hij/zij gelijk over de trainingskleding moest aantrekken. In groepjes werden vervolgens diverse oefen- en partijvormen afgewerkt.

Rond kwart over 12 werd er gezamenlijk een sportlunch genuttigd. ’s-Middags werd er weer volop getraind en natuurlijk ook veel gedronken en na een vermoeiende dag ging iedereen tegen 4 uur weer naar huis.
De volgende dag was iedereen weer om half 10 present. Er werden opnieuw verschillende oefeningen gedaan en ook nu was de zon weer volop aanwezig zodat er tussen de oefeningen door veel gedronken moest worden. Na de gezamenlijke sportlunch werden er ook nu weer alle facetten van het voetbal bijgebracht.
Om 4 uur kregen alle deelnemers een diploma en natuurlijk een ijsje. Dit hadden ze allemaal verdiend.

Olde Veste kijkt terug op een zeer geslaagde voetbalclinic, met dank aan PEC Zwolle, en wij hopen dat al deze kinderen ook zo genoten hebben. Een mooi evenement dat hopelijk volgend jaar een passend vervolg krijgt.

Foto’s
Henk Bergsma

Video
Henk Bergsma

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top