logo Olde Veste
WELKOM OP DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN D’OLDE VESTE ’54

WELKOM OP DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN D’OLDE VESTE ’54

Nieuwsbericht

Het begin van het seizoen 2013/2014 kenmerkt zich niet enkel in nieuwe teams, nieuwe tegenstanders en nieuwe kansen. Ook de website van d’Olde Veste ’54 is geheel vernieuwd. De webmasters, Christian van der Nat (Natwell) en Herman Broer, hebben deze zomer hard gewerkt om de site op te zetten en zo goed mogelijk te vullen.

Het resultaat ziet u hier. Er zijn diverse nieuwe mogelijkheden (zoals het downloaden van bureaubladachtergronden) en er zijn vele verbeterde functies van de oude website te vinden. Dit alles om u zo goed mogelijk te kunnen informeren van het reilen en zeilen binnen en rondom d’Olde Veste ’54.

Het digitale clubhuis is vanaf nu weer volledig bereikbaar.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top