logo Olde Veste
Nieuwe bordsponsor : Bernd van Hoorn

Nieuwe bordsponsor : Bernd van Hoorn

Nieuwsbericht

Op veld 2 is een nieuwe bordsponsor Bernd van Hoorn. Kleur siert de mens, maar ook uw huis! Een flexibel bedrijf met ruime ervaring in de schilderbranche. Welkom bij Bernd van Hoorn Vakschilder. Bij ons kiest u voor kwaliteit. Dat is prettig voor zowel u als voor ons. Wij leveren u een dienst die vele jaren meegaat. U kunt genieten van een uitstekend eindresultaat dat geleverd is tegen een goede prijs. Onze dienstverlening is breed en veelzijdig. Ons complete pakket heeft als voordeel dat wij met u meedenken van begin tot eind. Van uitgebreide schilderswerkzaamheden tot complete renovatie van uw woning. Daarvoor bent u bij Bernd van Hoorn Vakschilder aan het juiste adres! Schilderen, renoveren, wandafwerking en meer Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Als u belangstelling heeft om ook bordsponsor te worden neem dan contact op met Roel Koolma : rkoolma@archief.oldeveste.com
Deel dit bericht

share op facebook  
Top