logo Olde Veste

Mogelijkheden

Bestuursgroep Commerciele Zaken

Heeft u vragen, wij helpen u graag.

Harry van Dalfsen
Mans Loman

V.v. d’Olde Veste is met ruim 1000 leden de grootste voetbalvereniging van de gemeente Steenwijkerland. Wij als sponsorcommissie laten u graag ervaren wat de meerwaarde is om sponsor te zijn van onze schitterende voetbalvereniging.


Meer informatie

[contact-form-7 id=”13921″ title=”Sponsoring”]


sponsoring

Hoofdsponsoring

Als hoofdsponsor bent u het gezicht van d’Olde Veste ’54. U wordt prominent belicht op de website, in het clubblad, in de huis-aan-huiskrant en in het programmaboekje. Uw bedrijf zal profiteren van de plaatselijke en regionale bekendheid van d’Olde Veste ’54, terwijl de club op haar beurt weer profiteert van uw bedrijfsnaam.

Club van 50

Dit lidmaatschap kost € 50,00 per jaar en is beschikbaar voor zowel bedrijven als personen.
Wie lid is van de Club van 50 krijgt jaarlijks een Clubkaart waarmee hij of zij gratis toegang heeft tot de thuiswedstrijden van het Eerste, een gratis kop koffie tijdens de thuiswestrijden van onze hoofdmacht en een vermelding op het “Club-van-50-bord” in onze kantine.

Logo Olde Veste Business Club

Wilt u graag, samen met vele andere sponsors, je naam koppelen aan de Business Club? Dat kan. U bent hiermee onderdeel van de groep, zonder het profijt van uw sponsorschap van d’Olde Veste ’54 te verliezen.

Speciale Sponsoring

Naast ons standaard sponsoraanbod staan wij altijd open voor uw eigen invulling. Heeft u zelf ideeën, dan kunt u deze altijd aan ons voorleggen en bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

Een aantal voorbeelden van overeengekomen sponsoring:

– Sponsoring van de (junior)scheidsrechters
– Balsponsor


adverteren

Olde Veste Ads

Adverteer nu online op de homepage van oldeveste.com

Op de homepage van onze website heeft u nu de mogelijkheid een digitale advertentie te plaatsen.
oldeveste.com wordt dagelijks veel bezocht door de leden maar ook door mensen van buiten de club (bron: google analytics). Hiermee is oldeveste.com het belangrijkste informatiemedium binnen v.v. d’ Olde Veste.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten, dan kun u via bovenstaand contactformulier, contact met ons opnemen.

Voetbalkrant

De Olde Veste voetbalkrant verschijnt één keer per jaar, aan het begin van het seizoen. De krant wordt huis aan huis verspreid en informeerd de lezer over de nieuwe teamindelingen, behaalde resultaten van het vorig seizoen en de kijk op komend seizoen. Verder is de krant gevult met leuke interviews en artikelen.
voetbalkrant

Formaat
Krant (315×475 mm)
Bedrukking
Full color
Oplage
13.500, gratis versprijding
Verspreiding
1x per jaar, begin van het nieuwe voetbalseizoen.
Gemiddeld aantal pagina’s
24
Vorige edities >

OV Magazine

Elke twee maanden geeft d’Olde Veste ’54 het OV Magazine uit. Hierin staat het nieuws van de afgelopen twee maanden en achtergrondartikelen. Het magazine wordt verspreid onder de leden, donateurs en sponsors.
OV Magazine

Formaat
A4 (210×290 mm)
Bedrukking
Full color
Oplage
1000, gratis verspreiding
Verspreiding
5x per jaar, oktober, december, februari, april en juni.
Gemiddeld aantal pagina’s
16
Vorige edities >
Top