logo Olde Veste
Zwaluwen Jeugd Actie

Zwaluwen Jeugd Actie

Nieuwsbericht

De KNVB verbindt de komende twee seizoenen de naam van het Jeugd Bekertoernooi aan de Zwaluwen Jeugd Actie. Hiermee vragen wij extra aandacht voor dit goede doel. Al meer dan 55 jaar zamelt het jeugdvoetbal geld in voor kinderen met een spierziekte. De afgelopen jaren verliep dat via de KNVB door inschrijving van uw teams voor het Jeugd Bekertoernooi. Anno 2015 proberen wij met elkaar om ook onze jonge voetballers zelf initiatieven te laten nemen voor dit goede doel. Hierdoor ontstaat de bewustwording bij de jeugd dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is lekker te kunnen voetballen en helpen zij hun 20.000 kameraden met een spierziekte. 50% van de opbrengst van de actie wordt verdeeld onder de voetbalverenigingen voor het beter toegankelijk maken van de vereniging voor jongeren met een beperking. Deze subsidie kun je als voetbalvereniging direct aanvragen bij de Zwaluwen Jeugd Actie. De andere 50% gaat jaarlijks naar een spieronderzoek, aangewezen door Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren. Helpen jullie jeugdteams de komende maand ook mee aan de Zwaluwen Jeugd Actie? Behalve bewustwording levert dit ook een mooie teambuilding op en bovendien kunnen er prachtige prijzen worden gewonnen, beschikbaar gesteld door de KNVB. Volg het voorbeeld van de KNVB en kom ook in actie voor de Zwaluwen Jeugd Actie! Wat kun jij doen? Maak een Verenigingspagina aan op www.zwaluwenjeugdactie.nl en roep de leiders van jullie jeugdteams op gelijk een teampagina aan te maken en samen met hun team in actie te komen. Hoe? Voorbeelden over hoe ze in actie kunnen komen tref je op de site. Vragen over de Zwaluwen Jeugd Actie kun je sturen naar info@zwaluwenjeugdactie.nl. Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND Hans Schelling manager operations
Deel dit bericht

share op facebook  
Top