logo Olde Veste
F1 door naar 2e ronde bekertoernooi

F1 door naar 2e ronde bekertoernooi

Nieuwsbericht

Onze toppers van F1 hebben zich vanmorgen overtuigend geplaatst voor de 2e ronde van het bekertoernooi. Om 10.00 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld in Staphorst tegen de plaatselijke F1. Niet alleen veel ouders en broers maar ook de trainers Wim en Stefan waren er. Een weekje rust heeft velen van ons zichtbaar goed gedaan. Met de pauze stonden we al voor met 1-5. De 2e helft begonnen we met wat tactische omzettingen en bouwden we de voorsprong uit naar 1-8. Mooi om te zien dat er veel verschillende doelpuntenmakers waren en dat alle jongens een prima prestatie hebben geleverd. Vooral de  2e helft hebben ze als een hecht team gevoetbald. Woensdagmiddag spelen we in Meppel het 6 tegen 6 toernooi, georganiseerd door PEC Zwolle. De toppers zijn er klaar voor!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top