logo Olde Veste
MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

Nieuwsbericht

Stefan-Moes1 Elke dag van de week rond de klok van vijf is Stefan te vinden bij Olde Veste als trainer van de E1 en de F3. Tijdens de training zie je Stefan aanwijzingen geven, enthousiast aanmoedigen, een schouderklopje geven: ze moeten iets leren, beter worden! Navraag bij een van de F3 spelers levert de bevestiging ‘Ja, hij leert ons zoveel’ op. Al 7 jaar is hij trainer van de jongste elftalletjes en jongens die nu in de D-tjes spelen hebben de basisvaardigheden van Stefan geleerd. Hij gaat alle wedstrijden van de E1 mee en zoveel mogelijk wedstrijden van de F3, speelt zelf op zaterdagmiddag. Kortom: een kind van Olde Veste! Een hoogtepunt was het toernooi met de E1 in Arnhem afgelopen jaar. Met zo’n weekend leer je de jongens nog beter kennen, een super weekend. Trainen geven aan die jongens is het mooiste wat er is en wat moet je anders doen tussen 5 en 6? ‘Jongens, wat hebben we geleerd vandaag. Ging alles goed? Nee, anders speelden we wel bij Barcelona. Maar we zij hier om….’ wat te leren!’ klinkt het luid! Een afsluitende high five en de training zit er op.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top