logo Olde Veste
ME1 IS KAMPIOEN!

ME1 IS KAMPIOEN!

Nieuwsbericht

Vanmorgen stond om 9 uur de kampioenswedstrijd van de ME1 op het programma. ME1 had alle wedstrijden met ruime cijfers gewonnen, behalve die tegen nummer 2 Rouveen ME1, dat werd een krappe 1-3 overwinning na een 1-0 achterstand. En laat dat uitgerekend de tegenstander van vandaag zijn... Veel supporters kwamen ME1 aanmoedigen en ook was er een spandoek. Opnieuw kwam ME1 op achterstand, waardoor het kampioenschap even ver weg leek. Maar door een loepzuivere hattrick van Talitha ging ME1 toch met een comfortabele 3-1 stand rusten. Na rust scoorden Marrit en opnieuw Talitha, waardoor de eindstand op 5-2 werd bepaald. Hiermee mag ME1 zich de terechte KAMPIOEN noemen!!! Na de wedstrijd barstte het feest dan ook los. ME1 kreeg een mooie kampioenstrui en een medaille. De meiden werden gehuldigd in de kantine en kregen natuurlijk ook een bakje patat. Een terecht kampioenschap voor ME1, die nog wel enkele wedstrijden te spelen heeft tot de winterstop. IMG-20151031-WA0010 IMG-20151031-WA0011
Deel dit bericht

share op facebook  
Top