logo Olde Veste
Hoofdtrainers Blom en Brandsma verlengen contract bij d’Olde Veste ‘54

Hoofdtrainers Blom en Brandsma verlengen contract bij d’Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de vereniging op 20 november 2015 heeft het bestuur bekend gemaakt dat Leo Blom en Jan Derk Brandsma ook het volgende seizoen blijven als hoofdtrainers. Zowel het bestuur als de bestuursgroep Technische Zaken zijn blij met de contractverlenging. Voorzitter Albert Strijker meldt: “Het is goed voor de vereniging en ook voor de spelers dat er nu al duidelijkheid is over het volgend seizoen. Dat geeft rust en de ruimte om verder te bouwen aan een sterk eerste elftal, dat past bij onze beleidsdoelstellingen.” Dirk Gerrits, voorzitter bestuursgroep Technische Zaken voegt toe: “We zijn heel tevreden over de manier waarop Blom en Brandsma hun werk doen. Bovendien liggen ze heel goed in de groep. Ondanks de vele blessures leveren ze tot dusverre een prima prestatie. En we denken dat we met dit trainersduo nog een belangrijke stap voorwaarts kunnen maken. Gelukkig denken de beide trainers er ook zo over. Over de verlenging van het contract waren we het dan ook snel eens.”
Deel dit bericht

share op facebook  
Top