logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 28 november

Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 28 november

Nieuwsbericht

Een droge, ietwat koude maar ook deels zonnige zaterdag die in verschillende opzichten geen gewone wedstrijddag is geweest. Het plotselinge overlijden deze week van Jonate Haanstra, de vlag half stok op het complex laat zien hoe betrekkelijk dingen in het leven zijn. Een rustig programma, een aantal zware wedstrijden werden afgelast omdat de velden dit niet aan konden. Kampioen E6 De dag begon goed met weer een kampioen, E6. Het team van leider Jos van Looij en Liham Yusifov en trainer Bas Wanningen werd terecht kampioen. 5-1 winst op Willemsoord E1. Van harte en de spelers werden gehuldigd in de kantine. Het team doet het ook goed in de beker. ME1 ronde verder Winst vandaag op Inrsum ME1, 2-0 . Een sterke tegenstander maar gelukkig door naar de volgende ronde. Uitslagen verder per categorie: A junioren Verlies van A1 bij ACV A1 met 4-0 verlies van A2 en A3. B junioren B3 de eerste winst, uit bij Twedeo B2D met 2-3. Van harte, B4 verloor nipt bij Alcides B3 met 3-1. C junioren C1 blijft winnen, nu met 8-0 tegen Be Quick ’28 C1 uit Zwolle. C2 verloor bij SVBO C1 met 6-3. C4 won thuis met 3-1. C6 verloor met 5-4 bij Oldemarkt C2. D pupillen D1 verlies bij Sparte Enschede D1 met 3-1. Het was vroeg vertrekken voor de mannen en om 10.00 uur te moeten spelen. D2 verlies bij WYC D1 met 3-0. D3 winst bij Vitesse D1G met 2-4. D5 verloor het topduel tegen MSC D4 met 2-4. waardoor het kampioenschap uit beeld is. Maar het team trots kan zijn op de voortgang. D6 haalde een punt thuis tegen Vitesse D2G, 0-0. E pupillen E1 haalde thuis uit tegen Annen E1 met 9-1. E2 verloor op Urk met 9-4. E3 gelijk tegen Desz E3. Jammer in de race om het kampioenschap. Dat blijft nu spannende en volgende week weten we meer. E4 verloor thuis tegen Steenwijk E1 met 1-4 maar voetbalde goed. E6 , reeds gemeld, kampioen na de winst. E7 niet bekend en E8 speelde gelijk 3-3. F pupillen F5, F6, F7 en F8 verloren allen. Dames afdeling Vrouwen 1 weer winst, nu met 4-0. MB1 winst tegen MSC MB1 met 3-1. MC1 wint , MC2 gelijk. Zolas gemeld bkedre ME1 en won deze partij.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top