logo Olde Veste
Zaalvoetbal 2015-2016

Zaalvoetbal 2015-2016

Nieuwsbericht

Sportvrienden, Hoewel het veldvoetbal nog volop aan de gang is, zijn wij ons al weer aan het voorbereiden op het jeugdzaalvoetbaltoernooi. Door de goede samenwerking van de verschillende verenigingen, kunnen wij dit alweer voor de 14e keer organiseren. Het zaalvoetbaltoernooi is voor de jeugd een mooie overbrugging. Zo kunnen ze tijdens de winterstop toch nog actief bezig blijven met dit leuke spelletje. Er doen in totaal 93 teams mee. Het jeugdzaalvoetbaltoernooi is jaarlijks een succes, mede dankzij de volgende verenigingen: d’Olde Veste’54, Giethoorn, Steenwijk, Steenwijkerwold en Willemsoord. Dit jaar wordt er weer gespeeld in Dalzicht te Oldemarkt, het Racket & Fitnesscentrum in Tuk, De Waterwijck in Steenwijk. Wij verheugen ons op een nieuw seizoen en wij hopen dat we er met elkaar weer een plezierig en sportief jeugdzaalvoetbaltoernooi van gaan maken. Namens de deelnemende verenigingen, Johan Dolstra Henri Ridder Hendrik Jan Doorten Rudi de Graaf De onderstaande bestanden kunt u ook vinden onder agenda/zaalvoetbal : Voorblad zaalvoetbal programma 2015-2016 Zaalvoetbal indeling 2015-2016
Deel dit bericht

share op facebook  
Top