logo Olde Veste
Marco de Grip nieuwe trainer beloftenteam

Marco de Grip nieuwe trainer beloftenteam

Nieuwsbericht

Het huidige hoofd jeugdopleiding van Olde Veste, Marco de Grip wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van het beloftenteam van Olde Veste. Hij volgt daarmee Menno van Dam op die Olde Veste na dit seizoen gaat verlaten. Marco heeft in de afgelopen drie jaar met veel succes gewerkt aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding van Olde Veste en heeft een flinke bijdrage geleverd aan een aantal vernieuwingen. Onder zijn leiding werden de Meulensteen methodiek (moves en skills) en het gebruik van thematrainingen voor de selectieteams ingevoerd en werd het spelervolgsysteem Talento verder geïmplementeerd. Met dit systeem worden de ontwikkelingen van alle jeugdspelers vastgelegd en nauwlettend gemonitord. Marco heeft aangegeven na de drie jaar hoofd jeugdopleiding wel weer met een vaste groep te willen werken. In het beloften team ziet hij een mooie nieuwe uitdaging met het doel er voor te zorgen dat er ieder seizoen weer een aantal talenten doorstromen naar de 1e selectie. Wij wensen Marco veel succes. Bestuursgroep Technische Zaken
Deel dit bericht

share op facebook  
Top