logo Olde Veste
MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

MAANDELIJKSE rubriek : De foto vertelt………

Nieuwsbericht

created by photogrid Al ruim drie jaar is Beanne het aanspreekpunt voor het vrouwenteam Dames 1. Ze is de spil tussen de trainer en de groep. Ze regelt alles om het team goed te laten draaien. Zo zorgt ze er voor dat er genoeg speelsters zijn, regelt de oefenwedstrijden en zorgt dat alle spullen voor elkaar zijn. Op zaterdag staat de hele dag in het teken van voetbal. Vroeg opstaan en na een kopje koffie komt het eerste appje binnen. Een van de speelsters is het koordje van haar broekje kwijt, Beanne lost het op! Haar belangrijkste taak is volgens Beanne er voor te zorgen dat iedereen in het team tevreden is en de groep een groep laten zijn. Door een vriendin is Beanne 4 jaar geleden bij vv ‘d Olde Veste 54 terecht gekomen en begonnen als speelster in Dames 3. Ze is nu nog actief in Dames 5, een team met 7 speelsters van ‘de oude garde’ en is wisselspeelster bij Dames 1 als dat nodig is. De gezelligheid en de saamhorigheid binnen de vereniging spreken haar aan. In de drie jaar dat Beanne leidster is, is het team al twee keer kampioen geworden. ‘Ik ben een kampioenleidster’, zegt ze lachend!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top