logo Olde Veste
Meer duidelijkheid selectie nieuwe seizoen

Meer duidelijkheid selectie nieuwe seizoen

Nieuwsbericht

Het aantal spelers dat ook volgend seizoen voor Olde Veste speelt wordt steeds groter. Na de gesprekken die de Bestuursgroep Technische zaken deze week voerde met diverse spelers werd duidelijk dat de keepers Tom Holleboom en Gerwin Spithoff Olde Veste trouw blijven. Ook de spelers Jordy Blijham, Joy Okenge, Erwin van Luik, Wilco van Luik, Sjouke Pieter Oosterling, Gerald Kloeten, Patrick de Vente en Wesley Kool komen volgend seizoen weer uit voor Olde Veste. Vorige week werd al bekend dat Mark Homme van der Veen, Clint Kruisweg, Gideon Vellinga, Sander Nijstad en Martijn Strijker bij Olde Veste blijven en dat de nieuwelingen Kevin de Vries en Yannick Kaluzi Olde Veste volgend seizoen komen versterken. De langdurig geblesseerde Marne Bakker, Edwin Maters en Tom de Lange werken aan hun herstel. Martijn Strijkers heeft inmiddels de training hervat. Hij sluit weer aan bij de groep en hoopt binnenk20162017ort zijn eerste minuten te kunnen maken. Naast het goede nieuws over het aanblijven van vrijwel de complete selectie werd ook duidelijk dat Danny Bijlsma ons na 1 seizoen gaat verlaten. Danny speelt volgend seizoen voor MSC uit Meppel. Al eerder gaf Friso Bakker aan, aan het eind van het seizoen als voetballer te stoppen. Bestuursgroep Technische ZakenimagesWMWK39GA
Deel dit bericht

share op facebook  
Top