logo Olde Veste
Selectie volgend seizoen krijgt vorm

Selectie volgend seizoen krijgt vorm

Nieuwsbericht

Van de eerste spelers van de huidige Olde Veste selectie is inmiddels bekend dat zij ook volgend seizoen bij Olde Veste spelen. Mark Homme van der Veen, Clint Kruisweg, Gideon Vellinga, Sander Nijstad en Martijn Strijker blijven bij Olde Veste . De Bestuursgroep Technische Zaken heeft in de afgelopen dagen de gesprekken met deze spelers gevoerd. Met de overige spelers wordt de komende week gesproken.

Friso Bakker stopt aan het eind van het seizoen. Hij gaat het even wat rustiger aan doen. Naast voetballer heeft Friso een drukke baan. Ook is hij pas vader geworden, is hij trainer bij de KNVB en jeugdtrainer bij Olde Veste.

Eerder werd al bekend dat Yannick Kaluzi en Kevin de Vries Olde Veste volgend seizoen komen versterken. De selectie voor het volgend seizoen begint daarmee al aardig vorm te krijgen.

Bestuursgroep Technische Zaken

 
Deel dit bericht

share op facebook  
Top