logo Olde Veste
Spelerscarrousel VR 1 op volle toeren

Spelerscarrousel VR 1 op volle toeren

Nieuwsbericht

imagesR9ECVTVT Het aantal speelsters die ook het volgend seizoen voor Olde Veste VR 1 spelen, begint vorm te krijgen. Na gesprekken, die de technische afdeling met de speelsters voerde, kunnen we verheugd mededelen dat de volgende speelsters Olde Veste trouw blijven. ea3dcff8ed8e8939d98c96b81f747623            
 • Renee Onderweegs
 • Helen Gorter
 • Jade GriffithBLOG-19-1-win-vertrouwen-bij-klanten
 • Britt Timmerman
 • Leonie de Weert
 • Eva de Jong
 • Josine Meinen
 • Eva-Marijke Moritz
 • Veerle Ulrich
 • Nynke Keulen
 • Ricky Esselink
 • Krista Koster
imagesOKV45TY5Na het goede nieuws dat bijna de gehele selectie blijft, gaan Michelle Brus en Lotte Folkersma Olde Veste verlaten in verband met hun studie in Groningen en Zwolle. Echter, mocht het rooster en reisschema van Michelle het toelaten dan sluit ze alsnog bij de selectie aan omdat ze graag wil blijven voetballen in VR 1. De langdurig geblesseerde Kim Haverdil hoopt in het nieuwe seizoen ook weer aan te sluiten. Zij werkt op dit moment keihard aan haar herstel. in en out   De technische afdeling heeft nog niet alle gesprekken afgerond en hoopt zo spoedig mogelijk de laatste namen aan de lijst toe te voegen. Ze verwachten dan ook namen bekend te kunnen maken van speelsters die in het nieuwe seizoen het team komen versterken. Wij houden u op de hoogte.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top