logo Olde Veste
Voetbaldiploma voor E en F pupillen een groot succes

Voetbaldiploma voor E en F pupillen een groot succes

Nieuwsbericht

Op zaterdag 27 februari werd het jaarlijkse voetbaldiploma voor E en F pupillen weer gehouden. Jammer was dat E6 en meisjes ME1 niet konden meedoen vanwege een bekerronde. Op vrijdagmiddag hadden Jessica de Jonge, Cees Bos en Johan Dolstra op veld 7 en 8 een nieuwe opzet gemaakt. Op zaterdagmorgen, zon scheen volop, het had wat gevroren en later in de morgen kwam er een beetje wind bij. Prachtig om samen met de spelleiders uit de B3 en B4 teams ( 14 jongens) en de begeleiders ( leiders)  van de spelers van de E en F pupillen de 9 spellen met veel energie af te ronden. In totaal hebben ruim 115 spelers deelgenomen. Echt: het was genieten als organisatie, als ouders waarvan er veel aanwezig waren. Maar bovenal: de kinderen hebben met veel plezier deelgenomen. Na afloop ontving een ieder een traktatie en het felbegeerde voetbaldiploma. Dank aan Inge en Jessica voor het uitschrijven daarvan.  Ook een dankwoord voor de kantinecommissie.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top