logo Olde Veste
Friso Bakker hoofdtrainer UDIROS

Friso Bakker hoofdtrainer UDIROS

Nieuwsbericht

Friso Bakker, onze huidige trainer van de B1 en speler van ons eerste elftal, wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van UDIROS (3e klasse KNVB). Friso had al eerder aangegeven te zullen stoppen als voetballer en zijn overgang naar UDIROS betekent dat hij Olde Veste ook als trainer gaat verlaten. Friso heeft in de afgelopen jaren een aantal seizoenen zeer succesvol onze D1 getraind en is dit seizoen verantwoordelijk voor de B1 selectie. B1 doet het op dit moment heel verdienstelijk in de 3e divisie en neemt in deze zware competitie een plaats in de middenmoot in. Wij vinden het jammer dat Friso aan het eind van het seizoen vertrekt, maar we gunnen hem de overgang naar UDIROS van harte. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en zijn betrokkenheid in de afgelopen jaren en we wensen hem veel succes bij zijn nieuwe stap in zijn trainersloopbaan. Bestuursgroep Technische Zaken.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top