logo Olde Veste
Judith Koudijs volgende grote aanwinst voor VR1

Judith Koudijs volgende grote aanwinst voor VR1

Nieuwsbericht

Ook Judith Koudijs komt nieuwe seizoen het team van VR1 versterken. Judith stond al lang op Arjan Zomerdijk zijn verlanglijst. Judith is zoals hij zegt een pijlsnelle doelgerichte aanvalster en een plaag voor iedere tegenstander haar verdediging. De 21 jarige speelster is ook afkomstig van MSC VR1, Op mijn 6e ben ik begonnen met voetballen bij Olympia’28 in Hasselt. Daar heb ik tot mijn 11e gespeeld bij de jongens. Daarna verhuisde ik naar IJhorst en had ik helaas niet meer zoveel tijd voor voetbal, mede doordat ik erg druk was met school en paardensport in het weekend. Nadat ik mijn school had afgerond en ik de paardensport wat meer door de weeks kon beoefenen, begon het toch weer een beetje te kriebelen en ben ik bij een club in de buurt te gaan voetballen. Bij een damesteam dit keer. Dat beviel zo goed dat ik besloot er een schepje boven op te doen en eens te gaan kijken bij de dames van MSC. In Meppel heb ik 2 seizoenen in de 1e klasse gevoetbald en veel bijgeleerd. Helaas loopt het aantal dames dat bij MSC voetbalt steeds verder terug en na 2 jaar met een redelijk krappe selectie gevoetbald te hebben in het 1e vrouwen team, vond ik het ook tijd om op zoek te gaan naar een andere club. Zodoende kwam ik uit bij Olde Veste. Ik heb een tijdje geleden bij een wedstrijd gekeken en wat ik zag was een jong, fanatiek en enthousiast team met veel potentie. Dit sprak mij erg aan. Het is een goed voetballend team dat zeker de kwaliteiten heeft om nog veel verder te komen. Ik kijk er naar uit om er een mooi seizoen van te maken volgend jaar en hoop dat ik wat kan toevoegen aan dit team.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top