logo Olde Veste
Selina Tien  eerste aanwinst voor VR1

Selina Tien eerste aanwinst voor VR1

Nieuwsbericht

hei 't al eheurd2Selina Tien 1   VR1 heeft de eerste versterking voor komend seizoen te pakken. Omdat een aantal speelsters vertrekken zijn enkele versterkingen zeker gewenst. Met Selina Tien heeft VR1 trainer Arjan Zomerdijk zijn eerste versterking binnen. De 23 jarige speelster, is afkomstig van MSC VR1, en zij voetbalt komend seizoen met VR1 in de tweede klasse. Selina is een bekende van de trainer. Zo hebben ze al een keer een jaar samengewerkt in een uiterst succesvol en sportief jaar. Arjan is dan ook heel blij met de komst van Selina.   Even voorstellen: Al vrij jong ben ik begonnen met voetballen. Dit was bij Alcides. Ik voetbalde destijds bij de jongens en wou bij de meisjes gaan voetballen dus heb ik toen de keuze gemaakt om te gaan voetballen bij MSC. Dit had helaas niet het gewenste resultaat en daarom ben ik op 10 jarige dan ook gestopt met het voetballen. Na een paar jaar korfbal begon het toch weer te kriebelen en ben ik op 17 jarige leeftijd weer bij MSC begonnen met voetballen. MSC speelde op niveau en het was lekker dichtbij. Ik heb 7 mooie seizoenen gevoetbald in zowel het tweede als de laatste 2 jaar vast in het eerste. Op de vraag waar ik het liefst speel vind ik een antwoord geven moeilijk. Ik ben op meerdere posities inzetbaar en doe alles met plezier. 1 positie sla ik over en dat is die tussen de palen. Selina Tien 2Waarom kom ik juist bij Olde Veste voetballen? Omdat het sportief gezien met MSC dit seizoen minder gaat. Hierdoor is ook de motivatie daardoor in het team weg geëbd  en heb ik besloten een keuze te maken voor mezelf. Ik heb een poosje geleden al een goed gesprek gehad met Arjan en had wel een positief gevoel hierbij. Echter was de keuze nog niet meteen gemaakt. Ik heb mooie jaren gehad bij MSC en deze club verlaten was dan ook niet makkelijk. Olde Veste draait nu goed mee in de tweede klasse en laat zien zo over een goede vrouwenafdeling te beschikken. Ook straalt de club uit het vrouwenvoetbal serieus te nemen. Ik hoop er met Olde Veste een mooi seizoen van te maken en meedoen om promotie naar de eerste klasse.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top