logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 27 februari

Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 27 februari

Nieuwsbericht

Op deze mooie zonnige morgen/ wel fris waren er een aantal oefen- en bekerwedstrijden ingepland. Allen op kunstgras. Daarnaast was er op de trainingsvelden 7 en 8 een spelprogramma voor E en F pupillen uitgezet. Bekerwedstrijden E6 verloor thuis tegen Ens E2g met 1-4 en is uitgeschakeld. Jongens hebben het knap gedaan. ME1 won van Leovardia ME1 met 5-0. Ze gaan door naar de volgende ronde waarbij voor dit getalenteerde team de finale in Joure wel dichter bij komt. C2 vond haar Waterloo in Sneek bij ONS Boso Sneek C1, derde divisie! . Men verloor met 3-0 maar kan trots zijn op dit resultaat. MC1 speelde niet bij Bolsward. Die hadden het veld op vrijdag al afgelast maar verzuimd aan Olde Veste te melden dat deze wedstrijd dan in Steenwijk gespeeld had moeten worden. Wachten is wat de KNVB hierin beslist. Vrouwen 1 heeft de wedstrijd tegen St. Annaparochie verloren. De volgende teams spelen nog in de beker en hebben kans op de finale: C1, F1, ME1, MC1 Competitiewedstrijden C1 had thuis op donderdag de wedstrijd van 5 maart al gespeeld tegen Sjo JVZ C1 en won met 7-0. De grens van 100 doelpunten is bereikt. (104). Nu wacht de uit topper bij HZVV C1 op 12 maart. A4 verloor thuis met 0-2 van DWP A1. De eerste wedstrijd werd destijds met 15-0 verloren. Het team speelde goed. Vrouwen 2 won met 8-2 uit bij SJO JVZ Vr1. Oefenwedstrijden C7 won thuis van Blokzijl C1 met 7-0 en B1 won uit bij Meppel B1 met 1-2.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top