logo Olde Veste
Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 5 maart

Uitslagen en bijzonderheden van zaterdag 5 maart

Nieuwsbericht

De start van de pupillen en lagere junioren stond weer op de planning voor deze zaterdag. Maar de regen van vrijdag voorspelde al niet veel goeds. De consul van ons belde vrijdag al dat er wederom op gras niet gespeeld kon worden. De gemeente had helaas nog geen werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het was een mooie frisse morgen waarop de beide kunstgrasvelden en mooi wit bij lagen. Eindelijk weer levendigheid op de club, ouders, bij de tegenstanders een oud collega ontmoet van tientallen jaren terug. Kortom: het was weer fijn om te beginnen. Afgelopen week nog werk gehad van ene vraag inzake hoeveel wedstrijden C1 en C2 spelers nu eigenlijk hadden gespeeld en op welk moment ze niet meer uitgeleend zouden mogen worden aan elkaar. Dat heb je soms als de KNVB op een vakantie zaterdag een volledig programma ingepland heeft en mensen terug komen van een weekje vakantie. De uitslagen: A junioren A1 wint uit bij Emmen A1 met 4-2. Team is goed bezig na de winterstop. A2 wint bij Desz A1 met 5-0 en is ook op de goede weg. B junioren B1 verliest bij nummer 3 Oranje Nassau B1 met 6-1. B2 stelt hevig teleur door te versliezen bij VHK B1 met 1-2. B4 verliest met 0-5 tegen Ens/ Kraggenburg B2G. C junioren. C1 was vrij en maakt zich op voor de kraker bij koploper HZVV C1 van zaterdag 12 maart. C1 wint thuis van MSC C1 met 2-1. Er deden een paar C1 spelers mee. C3 wint fraai met 5-1 van DESZ C2G. C5 verlies met 1-3 en C7 met 0-6. D pupillen D1 wint fraai in Enschede met 0-3. Prima resultaat. D4 komt ook in de wei en verliest met 2-1 bij De Blesse D1. E pupillen E3 wint mooie pot met 7-3 van Desz E3. E6 verliest van Steenwijkerwold E3 en E8 speelt gelijk tegen Wolvega E5 met 2-2. F pupillen F3 verliest ruim bij Rouveen F1 met 6-1. F4 gaat ten onder tegen DESz F3 met 2-5. F6 verliest bij Noorschseschut F2G met 9-0. F9 wint haar eerste wedstrijd bij Desz F7 met 0-5. Mooi resultaat. Op zaterdag 12 maart komt F10 , het tweede nieuwe team binnen de lijnen. Door meerdere aanmeldingen komt er dus een team erbij. Tevens waren er direct leiders en trainers hiervoor beschikbaar !! Dames Vrouwen 1 speelt gelijk met 2-2.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top