logo Olde Veste

Zaterdag 19 maart 2016 Olde Veste E1 – LTC E1

Nieuwsbericht

Nog eimagesFUISVLTOven kort over afgelopen woensdag over de deceptie van het niet halen van de finale van het PEC Zwolle toernooi. (Dit is wel heeeeel kort; valt weinig over te zeggen blijkbaar; Ook nier voor Derksen....@webmaster) Dan de opstelling, Damian, Jordin, Jordi, Max, Stijn, Richie en Alwin. Oliver en Aidan als eerste wissel. Het begin is voor Olde Veste, actie van Stijn die voorlangs gaat. De eerste 3 hoekschoppen zijn voor ons maar we weten de bal niet tussen de palen te krijgen. Een schot van Alwin gaat via de keeper op de paal. De keeper van LTC weet zich goed staande te houden. Ons vizier wordt steeds scherper. Verdedigend hebben we het goed voor elkaar. Jordi zit kort, Jordin gaat als een stofzuiger over het veld. Max schakelt zijn directe tegenstander uit en komt er overeen zodat hun buitenste aanvallende middenvelder meer moet verdedigen dan aanvallen. We komen helaas niet goed vrij waardoor het op het middenveld stokt en we veel schieten vanuit de 2e lijn. Dan een hoekschop die onschadelijk wordt gemaakt, wij staan verdedigend goed. tikkietrugDe rechtsback speelt terug op de keeper maar onderschat de snelheid van Richie die er goed tussenkomt en de bal met links over de keeper lobt. 1-0. Een terechte voorsprong. Snel na de 1-0 krijgt Richie de bal op links hij versnelt en gaat zijn tegenstander voorbij, hij verschalkt de keeper in de korte hoek en het is 2-0! Schoten van Stijn, Max en Oliver gaan net naast of over, we zetten steeds meer druk en LTC heeft moeite om er uit te komen. Ondanks alles stokt het voorin toch nog wel. Aidan gaat op snelheid over links zijn directe tegenstander voorbij en zet met links voor, Alwin schuift de bal met rechts langs de keeper 3-0! Dan pauze, Stefan gaat weg want hij moet voetballen. Dennis geeft aan dat we niet genoeg vrij komen voorin. Als er niemand vrij komt op rechts haal de bal eruit verplaatst het spel, desnoods via Damian naar links en probeer het opnieuw. De 2e helft is al een stuk beter dan de 1e helft, er wordt meer bewogen. Aidan gaat vanaf links richting keeper en geeft een pass op Jordin die hem doortikt op Richie die op rechst staat en de bal binnenschiet, 4-0! Jordin veroverd de bal op het middenveld en speelt Aidan aan die weer in de spits staat. Hij staat iets links van het doel en gaat zijn tegenstander voorbij, de keeper verwacht een pass maar Aidan aait de bal half over de keeper 5-0! Het gaat steeds beter lopen en LTC komt niet meer over de middenlijn. Er wordt weer bewogen, pass, weer vrijlopen. De laatste 10 minuten benaderen weer het niveau van wat we gewend zijn van onze jongens. We krijgen nog een paar dotten van kansen, vizier staat goed, maar eerlijk is eerlijk, de keeper van LTC speelt een uitstekende wedstrijd. Wel is het laatste woord voor ons en na een pass van Jordin schiet Alwin de 6-0 en tevens eindstand op het bord. Damian houdt zijn doel schoon. Volgende week oefenwedstrijd tegen DESZ E1 in Zwartsluit. En dan de maand april de maand van de waarheid, dan krijgen we de nummer 2 en 3 thuis. Nog steeds 3 punten los, dus alles in eigen hand.images854YSL89  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top