logo Olde Veste
De foto vertelt….

De foto vertelt….

Nieuwsbericht

image1 Sinds een paar jaar doet een oude kleedkamer dienst als opslagruimte voor alle kleding van Olde Veste. Het walhalla van Andre Smit! Trots vertelt Andre wat er allemaal is. Zo heeft bijvoorbeeld elk team een eigen kledingset, er is kleding voor de leiders en de trainers en er staan bakken met sokken en shirts. Aan het eind van het seizoen wordt alles bij Andre ingeleverd en hij zorgt dat alle sets weer compleet zijn voor het volgende seizoen. Soms is er een nieuwe kledinglijn of een nieuwe sponsor en dan moet de kleding aangepast worden. Een hele klus. Het leuke van dit vrijwilligerswerk is dat je contact hebt met veel verschillende mensen. Spelers, leiders en trainers komen hun kleding passen, bij sommigen staat het zweet bij het passen op de neus. Anderen bestellen rustig maat L, maar gaan met maat XXL de deur uit. Inmiddels weet iedereen Andre te vinden. Er zijn sokken nodig of de rits is kapot. Een appje, belletje of een mailtje en Andre spoedt zich weer naar de club. Samen met zijn twee broers heeft Andre altijd bij Olde Veste gevoetbald. Door een knieblessure gaat dat helaas niet meer, maar gelukkig spelen zijn zonen Bas en Niels er. Regelmatig is hij dus aan de zijlijn te vinden als toeschouwer en als leider van de E5, het team van zijn zoon Bas. Bij Olde Veste is een gemoedelijk sfeer, vindt Andre. “Ze worden steeds groter, maar het blijft eigenlijk gewoon een klein cluppie”.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top