logo Olde Veste
Vacature technisch coördinator A- en B jeugd

Vacature technisch coördinator A- en B jeugd

Nieuwsbericht

Voor de selectieteams A1, A2, B1 en B2 zijn wij op zoek naar een technisch jeugd coördinator. Deze coördinator speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de spelers. Hij beoordeelt, tezamen met de trainers en het hoofd jeugd opleiding (HJO), de ontwikkeling van de spelers en is betrokken bij de indeling van de teams. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor trainers en ouders. De belangrijkste taken van de technisch jeugd coördinator zijn: • Bekijkt de spelers regelmatig. • Overlegt periodiek met trainers en het HJO over de ontwikkeling van de spelers. • Is aanspreekpunt voor trainers, spelers en ouders bij indelingskwesties. • Is aanspreekpunt voor trainers wanneer (tijdelijke) overheveling van een speler moet plaatsvinden. • Onderhoudt contact met de algemeen jeugd coördinator over de ontwikkeling van spelers in de niet selectieteams. • Is betrokken bij de aanstelling van trainers. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een ruime voetbalervaring, bij voorkeur in het bezit van een trainersdiploma. Heb je interesse in deze functie, of wil je wat meer achtergrondinformatie, neem dan contact op met Marco de Grip (hoofd jeugd opleiding) of Dirk Gerrits (Voorzitter Bestuursgroep Technische Zaken). Gegevens: Marco: e: marco.degrip@hotmail.com t: 0651061523 Dirk: e: d.gerrits@sinz.nl t: 0618684797
Deel dit bericht

share op facebook  
Top