logo Olde Veste
14-05-2015  BCV – vv d’Olde Veste ’54

14-05-2015 BCV – vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Een voorbeschouwing voor een wedstrijd waar het alleen nog maar gaat om de eer. Na een jaar met bergen en dalen is het de laatste weken enigszins teleurstellend. Waar we eerst nog de hoop op een mooie plek op de ranglijst hadden eindigen we in het land waar niets te verdelen valt. Wedstrijden waarin we ons voetballend en scorend vermogen konden etaleren werden afgewisseld met wedstrijden waar we het net niet konden vinden. Daarom staan we denken we nu ook op de plaats die ons toekomt. Al hadden we het graag anders gezien Daarom wil de selectie dan ook de trouwe supporters bedanken die ons door dik en dun hebben gesteund. Niet alleen in de thuiswedstrijden maar ook op vreemde bodem hadden we vaak het gevoel dat we een thuiswedstrijd speelden. Dit wordt erg door ons gewaardeerd maar helaas hebben we het niet kunnen bekronen met een mooie beloning voor jullie. Zaterdag wordt er om 14:30 afgetrapt op het sportpark “ het Koningsland” , Burg. Both. Lohmanlaan 40D te Burgum. Mocht je geen vervoer hebben en toch de wedstrijd willen bezoeken dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (vertrektijd 12:00 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)              
Deel dit bericht

share op facebook  
Top