logo Olde Veste
Topscheidsrechter Kevin Blom naar Olde Veste

Topscheidsrechter Kevin Blom naar Olde Veste

Nieuwsbericht

Zaterdag 4 juni ontvangt vv d'Olde Veste '54 het officiële KNVB-ARAG FairBlom2Play certificering uit handen van top scheidsrechter Kevin Blom. Olde Veste ontvangt deze certificering als beloning voor het arbitragebeleid van de afgelopen jaren en dient als ‘good practice’ voor de voetbalverenigingen in de buurt.  Belangrijk om in deze aan te geven is dat de scheidsrechterscommissie van Olde Veste, bestaande uit Karst Kuilder, Johan Dolstra en onder leiding van Lennart Fledderus zeer veel en waardevol werk is verricht om tot dit fantastische resultaat te komen. De ochtend in de sportkantine van Olde Veste begint om 10:30 uur met een welkomstwoord van voorzitter Albert Strijker een toelichting van Lennart Fledderus namens de scheidsrechtercommissie. Hierna zal de formele uitreiking van de FairPlay certificering plaats vinden. Topscheidsrechter Kevin Blom zal de rest van de ochtend aanwezig zijn op de club. Wij nodigen iedereen van harte uit om tijdens deze ochtend aanwezig te zijn.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top