logo Olde Veste
Voor de laatste keer in de basis

Voor de laatste keer in de basis

Nieuwsbericht

Na vijf jaar met zijn vieren in de basis te hebben gestaan, hebben de barmedewerkers Hillie Steenbeek, Vrougien Zondervan, Bert Kuiper en Roelof Klein Hazebroek besloten om de bar alleen nog vanaf de andere kant te gaan bekijken.

barpersoneel Op de foto van links naar rechts Bert Kuiper, Roelof Klein Hazebroek, Vrougien Zondervan en Hillie Steenbeek 4 musketiers 14 musketiers

De twee dames hebben overigens een veel langere geschiedenis achter de bar: de beide vriendinnen hebben al veertien jaar (!) hun gasten van een drankje voorzien. Zij toonden zich in die periode op menige zaterdagmiddag ware ambassadeurs en visitekaartjes van de voetbalvereniging Olde Veste.

Komende zaterdag 7 mei hebben zij hun laatste bardienst.TheEnd-720x340

Namens de kantinecommissie wil Olde Veste hen bedanken voor hun inzet.

laatste loodjes    
Deel dit bericht

share op facebook  
Top