logo Olde Veste
Voorbeschouwing 03-09-2016 vv Drenthina – vv d’Olde Veste ’54

Voorbeschouwing 03-09-2016 vv Drenthina – vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag staat de eerste competitie uitwedstrijd tegen vv Drenthina te Emmen op het programma. De voorbereiding die gestart is op 30 juli, is gezien de resultaten goed verlopen. Een overwinning op Hillegom, gevolgd door een mooi toernooiresultaat in Harlingen waar de eerste plek werd behaald op het Caspar de Robles Toernooi. Hierna drie winstpartijen in de beker tegen respectievelijk s.c. Joure, s.v. Olyphia en F.C. Wolvega. Dit alles met een selectie waarin acht nieuwe spelers zijn toegevoegd. Aanstaande zaterdag wacht ons tegen Drenthina, zeker een ploeg die gezien het feit dat ze vorig seizoen direct zijn gepromoveerd zijn uit de tweede klasse, een tegenstander is die niet moet worden onderschat. Deze week zijn op het trainingsveld de laatste slagen gemaakt om zaterdag fit en met strijdlust de eerste competitiewedstrijd te starten. We hopen op een goede start van de competitie aanstaande zaterdag en dat onze supporters ons zoals we gewend zijn de afgelopen jaren zullen steunen tijdens de uitwedstrijd tegen Drenthina, waar op sportpark “de Oude Ros” aan de Oude Roswinkelerweg 112 te Emmen om 14:30 wordt afgetrapt. Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (vertrektijd 11:45 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)
Deel dit bericht

share op facebook  
Top