logo Olde Veste
v.v. d’Olde Veste ’54 tegen v.v. Winsum

v.v. d’Olde Veste ’54 tegen v.v. Winsum

Nieuwsbericht

vv Winsum, jawel vv Winsum, enige van u zullen denken dat zegt me niets. Maar als ik zeg Cedric Tilma, Hans Zwakenberg, Marcel Pannekoek, Rick Schaaphok en het motto Voetballen Bij Ons Is Aangenaam dan komt jullie dat zeker beter bekend voor. VIBOA is gefuseerd en komt nu als vv Winsum ons bezoeken om de strijd aan te gaan voor de drie punten. We verwelkomen dan ook onze gasten van vv Winsum voor een aangename voetbalmiddag bij ons aan de Parallelweg. De middag zal dan ook in het teken staan om de onaangename afgelopen zaterdagmiddag in Hoogeveen te doen vergeten en een wedstrijd vol met passie, plezier en pressie voor onze trouwe supporters op het veld te vertonen. De frustratie zal alleen met een driepunter voor ons weg te spoelen zijn. Van oudsher is VIBOA een taaie tegenstander voor ons, die er zekers van alles aan zal doen om ons van de overwinning af te houden. Ze zijn goed in staat om vanuit een gesloten verdediging met countervoetbal succesvol te zijn. Het beloofd dan ook weer een interessante voetbalmiddag te worden. Ons team zal er alles voor doen om een driepunter te scoren, waardoor we de aansluiting met de top kunnen houden en we kunnen uitzien naar wedstrijddag 5 waar we eveneens in Steenwijk Drachtster Boys kunnen gaan bestrijden. De wedstrijd zaterdagmiddag zal onder leiding staan van de heer R. Wijma met zijn assistenten M.T. Ritsema en A. Hamstra.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top