logo Olde Veste
Voorbeschouwing 17-09-2016 HZVV – vv d’Olde Veste ’54

Voorbeschouwing 17-09-2016 HZVV – vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag staat de krachtproef tegen HZVV te Hoogeveen op het programma. Na twee gewonnen partijen tegen Drenthina en Leeuwarder Zwaluwen staat ons aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen HZVV te wachten. Een geduchte tegenstander die dit jaar terugkeerde in de eerste klasse na een avontuur dat een jaar geduurd heeft in de hoofdklasse. Evenals onze jongens heeft HZVV ook de eerste twee partijen van de competitie winnend afgesloten en zullen zij aanstaande zaterdag op jacht gaan naar de volgende driepunter. Vanuit dit zicht zal het aanstaande zaterdag een interessante krachtmeting kunnen worden met twee teams die gaan strijden om de winst. De voorbereiding op de wedstrijd verloopt mede door de winst afgelopen dinsdag in de oefenwedstrijd tegen MSC, die met een 2-1 overwinning werd afgesloten voorspoedig. De ziekenboeg is klein en de heren Brandsma en Blom zullen zich dan ook nog moeten buigen over de vraag met welke selectie ze op pad gaan richting Hoogeveen, gezien de mogelijkheden geen makkelijke opgave. We hopen dat onze supporters ons in groten getale komen steunen en we ze een attractieve pot voetbal kunnen voorschotelen op het sportpark Bentinckspark. Supporters, let op de uitwedstrijd tegen HZVV, op sportpark Bentinckspark aan de Sportveldenweg 3 te Hoogeveen wordt om 17:00 uur afgetrapt. Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (Vertrektijd 15:00 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top