logo Olde Veste
De foto vertelt….

De foto vertelt….

Nieuwsbericht

Een manusje van alles, noemt ze zichzelf. Jessica de Jonge, sinds drie jaar actief als vrijwilliger bij ‘d Olde veste. Begonnen als leider maar al snel gevraagd om te helpen met de website. Als hobby had Jessica een cursus gedaan en die kennis kon ze nu in de praktijk brengen. Een leuke klus die ze samen met Jack invult. ‘We krijgen veel vrijheid om dat zelf in te vullen en veel waardering voor wat we doen. Dat is belangrijk, de website is wel het visiteplaatje van de vereniging’. ‘Oh Jessica’, hoor je in de wandelgangen, ’ ja, die is razend snel. Als je ’s morgens iets doorgeeft, staat het er ’s avonds op’. Daarnaast zit Jessica in het jeugdbestuur, ondersteund Johan Dolstra, is soms op zaterdagochtend bestuurslid van dienst en is ook als ouder betrokken bij de club. Als leeftijdscoördinator bij de F-jes zorgt ze onder andere voor het inschrijven van nieuwe spelertjes, het informeren van de ouders en dient als vraagbaak. ‘Hoe meer je op het veld bent, hoe beter mensen je kennen’. Een mooi moment was de finale van het 6 tegen 6 toernooi van het F1 team vorig jaar. De spelertjes gingen met de Olde Veste bus naar PEC Zwolle en mochten ook nog op het veld staan, dat zijn geluksmomentjes. Als je mensen veel geeft, krijg je er ook veel voor terug. Je bent betrokken bij wat de kinderen doen, krijgt meer begrip voor de organisatie, de verbondenheid met de ouders uit het team. Dat maakt het leuk om vrijwilligerswerk te doen bij Olde Veste. Je krijgt respect voor wat je doet. ‘Het is wel een echte mannenwereld, en dat heeft me altijd wel gelegen”.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top