logo Olde Veste
Olde Veste ’54 – Buitenpost zaterdag 3 december

Olde Veste ’54 – Buitenpost zaterdag 3 december

Nieuwsbericht

Na de prima overwinning van 0-9 tegen BCV afgelopen week staat vandaag de wedstrijd tegen Buitenpost op het programma. Buitenpost is een gedegen tegenstander die momenteel de vierde plaats op de ranglijst bezet. Voor ons een mooie mogelijkheid om aan het goede resultaat van vorige week een vervolg te geven. Voor Buitenpost geldt dat zij zeker gaan proberen de aansluiting te maken, momenteel is de marge maar vijf punten. Tevens zullen ze gewaarschuwd zijn door de uitslag van afgelopen week. Alle ingredienten voor een mooie wedstrijd zijn dus aanwezig, het team van Brandsma en Blom zullen dan er dan ook alles aan doen om de volgende driepunter aan het totaal toe te voegen, en de tweede plek tot aan de winterstop te behouden. De wedstrijd van hedenmiddag zal onder leiding staan van de heer R. Meiling en zijn assistenten R. Veldman en D. Van Leussen. De pupil van de week is: Dionne Broer van J011-5
Deel dit bericht

share op facebook  
Top