logo Olde Veste
v.v. Balk – v.v. d’Olde Veste ’54

v.v. Balk – v.v. d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag staat de eerste competitie uitwedstrijd tegen v.v. Balk in Balk op het programma. voetbalschoenkerst_voetbal     De laatste wedstrijd van de voorronde en dan staat ons de winterstop te wachten.   Waar wij tot nu toe 26 punten hebben behaald, is zaterdag de mogelijkheid om er drie aan toe te voegen. Terugkijkend kunnen we stellen dat we tot nu toe een mooi seizoen draaien. Een verliespartij in Hoogeveen en Leek, waar de laatste niet ingecalculeerd was maar wel verdiend. Twee gelijkspelen tegen Blauw Wit en PKC en een achttal mooie overwinningen. Waarbij de 0-7 tegen Omlandia en de 0-9 tegen BCV de uitschieters waren in positieve zin. Na twaalf wedstrijden een doelsaldo van 38 voor en 11 tegen, dus gemiddeld 3,1 doelpunten per wedstrijd ten gunste van ons en nog geen 1 tegen ons. Dit alles geeft ons het vertrouwen dat we aanstaande zaterdag met drie punten uit Balk kunnen terugkeren. Maar daarvoor zullen we eerst nog 90 minuten vol aan de bak moeten. Want waar Balk vorig seizoen op een prachtige tweede plek geëindigd is, draaien ze dit seizoen minder. Wat het verschil met vorig seizoen is zullen we aanstaande zaterdag ervaren, maar we zijn ervan overtuigd dat ook Balk met een goed gevoel de winterpauze in wil en de punten aan hun totaal willen toevoegen. Dus voldoende ingrediënten voor een mooie pot voetbal.   We hopen op een goede afsluiting van de voorronde aanstaande zaterdag en verwachten daarbij de steun van onze supporters tijdens de uitwedstrijd tegen Balk, waar op sportpark Voetbalcomplex “de Wilgen” Westein 45 in Balk om 14:30 wordt afgetrapt. Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de spelersbus. (vertrektijd 11:45 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)    
Deel dit bericht

share op facebook  
Top