logo Olde Veste
Volgend seizoen nieuwe trainer voor VR1!

Volgend seizoen nieuwe trainer voor VR1!

Nieuwsbericht

De bestuursgroep Vrouwen is verheugd om mee te delen dat voor volgend seizoen Jan Mulder de trainer van Vrouwen 1 wordt. Jan heeft meerdere damesclubs getraind waaronder MSC en Genemuiden. Hij heeft in het verleden bewezen dat hij succes kan boeken met de dameselftallen doordat beide clubs in de 1e klasse zijn uitgekomen onder zijn leiding. Jan komt uit Steenwijk en kan lopend naar de club. Jan en Olde Veste hebben al jaren een klik met elkaar echter is het eerder niet van gekomen. Nu gelukkig wel! Wij zijn dan ook blij dat hij het als uitdaging ziet om binnen enkele jaren een stabiele eerste-klasser te maken van ons eerste vrouwenelftal. Het team is erg blij met zijn komst, meerdere dames hebben in het verleden al onder hem gespeeld. Jan vindt het erg belangrijk dat de gehele damesafdeling talent gaat ontwikkelen en wil daar graag zijn kennis aan bijdragen, hij zal dan ook heel betrokken zijn bij de club. Gezelligheid en saamhorigheid is natuurlijk ook een belangrijke factor binnen het team en we zullen Jan dan ook samen met de dames regelmatig op zaterdag aan de stamtafel zien!   We wensen Jan heel veel succes en plezier bij Olde Veste!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top