logo Olde Veste
Zaalvoetbal 2016-2017

Zaalvoetbal 2016-2017

Nieuwsbericht

Beste Sportvrienden, Hoewel het veldvoetbal nog volop aan de gang is, zijn wij ons al weer aan het voorbereiden op het jeugdzaalvoetbaltoernooi. Door de goede samenwerking van de verschillende verenigingen, kunnen wij dit alweer voor de 15e keer organiseren. Het zaalvoetbaltoernooi is voor de jeugd een mooie overbrugging. Zo kunnen ze tijdens de winterstop toch nog actief bezig blijven met dit leuke spelletje. Er doen in totaal 90 teams mee. Het jeugdzaalvoetbaltoernooi is jaarlijks een succes, mede dankzij de volgende verenigingen: d’Olde Veste’54, Steenwijkerwold, Steenwijk, Giethoorn en Willemsoord. Dit jaar wordt er weer gespeeld in Dalzicht te Oldemarkt, het Racket & Fitnesscentrum in Tuk, De Waterwijck in Steenwijk. Per speeldag wordt door de verantwoordelijke vereniging(en)  de kleedkamerindeling gemaakt. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met het feit, dat er een aparte kleedkamer voor de meidenteams moet zijn. Er zal worden gespeeld volgens de regels van het zaalvoetbal. Wij vragen begrip voor het feit dat er soms verschillen kunnen zijn bij het hanteren van de spelregels. Wij verheugen ons op een nieuw seizoen en wij hopen dat we er met elkaar weer een plezierig en sportief jeugdzaalvoetbaltoernooi van gaan maken. Namens de deelnemende verenigingen, Johan Dolstra Henri Ridder Hendrik Jan Doorten Rudi de Graaf De onderstaande bestanden zijn ook te vinden onder :
  • agenda
  • zaalvoetbal
Voorblad zaalvoetbal programma 2016-2017 Zaalvoetbal indeling 2016-2017 Het speelschema van de meisjes MD kan nog gewijzigd worden !!!
Deel dit bericht

share op facebook  
Top