logo Olde Veste
Cursus Pupillen trainer KNVB

Cursus Pupillen trainer KNVB

Nieuwsbericht

Docent : Harry Lefferts

Start : 18 november, laatste avond 10 februari 2017

Aantal avonden: 10

Aantal deelnemers : 18, geslaagd 17.

Lokatie : Olde Veste en Giethoorn

Op vrijdag 18 november werd deze cursus afgetrapt in Giethoorn. Deze cursus leid trainers op voor trainingen van de D, E en F pupillen.

De weersomstandigheden, kijkende naar de start -en einddatum werden gekenmerkt door een aantal avonden met extreme koude voor spelers en trainers. Een 3 tal avonden mocht er niet getraind worden op het kunstgras vanwege de sneeuw dan wel de keihard bevroren grond in Giethoorn. Jammer omdat meerdere cursisten dan een voorbeeld training moesten geven die uiteindelijk in een theorie les in de kantine eindigde.

De cursisten kwamen van de volgende verenigingen: Giethoorn, Steenwijkerwold, Olde Veste, HZVV, SVN’69, De Blesse.

Namens gastheer Olde Veste werd docent Harry Lefferts bedankt voor zijn leiding van deze cursus en kreeg uit handen van algemeen jeugdcoordinator Johan Dolstra een tweetal attenties aangeboden.

De 17 geslaagde cursisten kregen uit handen van Harry hun felbegeerde diploma. Met een hapje en een drankje, aangeboden door olde Veste werd deze cursusavond beeïndigd.

Voor Olde Veste slaagden : Sarissa Spit, Arjan Bakker en Remco van Asperen. Namens de BG jeugd ontvingen Arjan en Remco een bos bloemen. Sarissa volgt later omdat ze nog een paar onderdelen van deze cursus moet afsluiten.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top