logo Olde Veste
1e techniektraining niet-selectieteams E en F een succes

1e techniektraining niet-selectieteams E en F een succes

Nieuwsbericht

Vrijdag 3 maart onder bijna perfecte weersomstandigheden, alleen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die langs de lijn stonden vonden namelijk het te koud, werd er voor de teams O-9 (4 t/m 9 F-jes), O-11 (5 t/m 8 E-tjes) en MO11-1 de techniektraining georganiseerd. 75 kinderen hadden zich hiervoor aangemeld.

Onder de bezielende leiding van leeftijdscoördinator Wim Assink die samen met de trainers van deze teams, de spelers en speelsters onder handen namen om de techniek nog beter onder de knie te krijgen.

De oefeningen bestonden allemaal uit oefeningen van de René Meulensteen methode die diverse andere teams ook tijdens de trainingen krijgen. Door middel van deze extra training hopen wij dat de kinderen nog beter gaan voetballen in de toekomst zodat ze uiteindelijk in het 1e van Olde Veste zullen uitkomen.

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR MEER FOTO''S

Deel dit bericht

share op facebook  
Top