logo Olde Veste
Olde Veste ’54 – V.E.V. ‘67

Olde Veste ’54 – V.E.V. ‘67

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen V.E.V. op het programma. De wedstrijd die onder leiding stond van de heer P. Lips met zijn assistenten J.Hindriks en D. Caglak werd om 14:30 gestart. Het eerste wapenfeit was dat de pupil van de week Oebele Popma (JO11-7) de bal in het doel schoot. Daarna ging het echt van start en werd er door beide teams veel druk gezet. Dit resulteerde in een rommelig begin van de wedstrijd. Na een tiental minuten wist Olde Veste de eerste kansen te creëren. In de achttiende minuut kwam een voorzet van Justin Torn voor het doel en Brian van der Zweerde wist deze bal te verlengen en zag deze in de verre hoek achter doelman Klaas Kleiker het doel ingaan. Hiermee kwam de 1-0 op het scorebord te staan. Hierna bleven beide teams elkaar fel maar fair bestrijden. Olde Veste wist hierbij enkele kansen te creëren, V.E.V. kon het doelman Tom Holleboom niet echt lastig te maken. Kort voor de pauze werd Jordy Blijham op rechts de diepte in gestuurd, zijn voorzet op de punt van het 5 meter gebied wist Sander Nijstad op waarde te waarderen en hij schoot de 2-0 binnen. Met deze stand gingen de teams aan de verdiende theepauze.

Na de rust probeerde V.E.V. aan te zetten maar wist het Olde Veste niet echt moeilijk te maken. Zelf werden er wel mogelijkheden gecreëerd, dit resulteerde in de 3-0 door Justin Torn, hij wist een doorgekopte bal van Gerald Kloeten met een lob over de keeper in het doel te werken. Hiermee was de weerstand van VEV gebroken. Bij Olde Veste werden er twee verse krachten ingebracht, Yannick Kaluzi kwam voor Patrick de Vente en Bas Flobbe voor Erwin van Luik in het veld. In de 72ste minuut werd Yannick Kaluzi de diepte ingestuurd en vanaf de 16 meter kon hij de 4-0 aantekenen. Hierna werden de overige kansen niet meer verzilverd en was de wedstrijd gespeeld. Met een 4-0 en drie punten rijker werd de douche opgezocht.

Door het verlies van Drachtster Boys zijn we weer een plaatsje geklommen op de ranglijst en staan we weer op de tweede plaats. Daarnaast staan we in de derde periode op een gedeelde eerste plek met Gorecht. Laat deze nu volgende week de komende tegenstander zijn. Een mooi affiche en gelegenheid voor onze mannen om op jacht te gaan naar de derde periode. De wedstrijd op sportpark de Koepel in Haren zal om 15:00 plaatsvinden.

Doel:               Tom Holleboom

Verdediging:   Jordy Blijham, Erwin van Luik (71’ Bas Flobbe) , Kevin de Vries, Sjouke Pieter Oosterling.

Middenveld:   Patrick de Vente (64’ Yannick Kaluzi), Joy Okenge, Sander Nijstad

Voorhoede:     Brian van der Zweerde, Gerald Kloeten, Justin Torn.

18de min          1-0       Brian van der Zweerde

43ste min        2-0       Sander Nijstad

60ste min         3-0       Justin Torn

72ste min         4-0       Yannick Kaluzi

 

Foto's van Jacob Westra

Foto's van de pupil van de week Oebele Popma (JO11-7)

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top